A Déli pályaudvar üzemi pályaudvari részén sport és szabadidős célú városfejlesztés megvalósításához tervezési feladatok (tanulmányterv, engedélyezési és kiviteli tervdokumentáció készítése) elvégzése

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: A Déli pályaudvar üzemi pályaudvari részén sport és szabadidős célú városfejlesztés megvalósításához tervezési feladatok (tanulmányterv, engedélyezési és kiviteli tervdokumentáció készítése) elvégzése
Határidő: 2017-11-14 10:00:00
Ajánlatkérő: Testnevelési Egyetem
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi nyílt

Beszerzés tárgya:

Tervező feladata a megvalósításhoz szükséges vizsgálatok elvégzése, a szükséges tervdokumentációk elkészítése, a szükséges engedélyek beszerzése a koncepciótervben véglegesített, jóváhagyott épületek, szabadtéri elemek vonatkozásában (apartmanház, jégcsarnok, multifunkciós csarnok, centerpálya, szabadtéri teniszpályák, streetball pálya, futsal pályák, golf gyakorló pályák, gyermek sípálya, falmászó szikla, futókör, extrémsport pálya, játszótér, mélygarázsok személygépkocsik és a buszok részére, támfalak, zajvédő elemek, gyalogos hidak, stb.), a tervezési programban foglalt részletek szerint. A tervező a kivitelezés teljes időtartama alatt rendelkezésre áll és támogatja az ajánlatkérőt.
Tervező elkészíti az alábbi terveket:
-előkészítő műszaki vizsgálatok;
-régészeti, műemlékvédelmi, örökségvédelmi egyeztetések, szükséges tervek, dokumentációk elkészítése;
-tanulmányterv elkészítése;
-vázlatterv készítése jóváhagyáshoz;
-településképi-, építési- és bontási engedélyezési tervek és hatósági engedélyeztetés, beleértve minden további szükséges tudományos/mérnöki dokumentációt, amelyet Megrendelő nem adott át;
-az összes szükséges technológia terv (pld. sporttechnológia, oktatástechnológia stb.) elkészítése;
-bejelentés-kötelezettséghez kötött tevékenységekhez szükséges tervek;
-kiviteli tervek (bontás és építés minden szakágban);
-megújuló energiák hatékonysági vizsgálata és tervei; 
-minden egyéb tervdokumentáció és tervezői művezetés;
a)Az előző pontban meghatározott valamennyi terv elkészítése a hatályos törvények, jogszabályok, rendeletek és a szakági kamarai előírásoknak megfelelően, valamint a magyar szabványok, irányelvek előírásainak figyelembevételével és az építés kivitelezés általános és elismert szabályai szerint történik.
b)A terveket a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően, különösen az építésügyi és építésfelügyeleti hatósági eljárásokról és ellenőrzésekről, valamint az építésügyi hatósági szolgáltatásokról szóló 312/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet, a 191/2009 (IX.15.) Korm. rendelet, a 322/2015 (X.30.) Korm. rendelet, továbbá olyan mélységgel és részletezettséggel kell elkészíteni, hogy azok alapján a létesítmény megkapja az összes szükséges engedélyt, megfelelően felhasználható legyen közbeszerzési eljárásokban és a kivitelezendő feladat minden külön magyarázat nélkül, egyértelműen elvégezhető legyen.
BONTANDÓ LÉTESÍTMÉNYEK,irányadó bruttó területek:
Vasúti műtárgyak 2384m2
Vizsgáló peron 634m2
Vasúti vágányok, aljakkal 7418 fm
Felsővezeték, csatlakozó szerkezetek 4229 m2
Egyéb bontási munkák 50634 m2

KÁRMENTESÍTÉS, irányadó bruttó területek:
Kármentesítési munkák 50634 m2
KÖZLEKEDÉSI, MŰTÁRGYÉPÍTÉSI MUNKÁK, irányadó bruttó területek:
Vasút feletti műtárgyak - hidak, terek 1800 m2
Támfalak 3000 m2
Közlekedési létesítmények 8000 m2
Közműépítés 4000 m2
MEGVALÓSÍTANDÓ LÉTESÍTMÉNYEK, irányadó bruttó területek:
Apartmanház 12800 m2
Jégcsarnok 5947 m2
Multifunkciós csarnok 6611 m2
Tenisz centerpálya és squash pályák 6159 m2
Szabadtéri teniszpályák 2000 m2
Szabadtéri streetball pálya, futsal pályák 1000 m2
Golf gyakorló pályák 1200 m2
Gyermek sípálya 1000 m2
Falmászó szikla 500 m2
Falmászó központ 600 m2
Futókör 1600 m2
Extrémsport pálya 900 m2
Lakóépület részeként készült mélygarázs személygépkocsik részére (40 férőhely): 2532 m2
Sportlétesítmény részeként készült mélygarázs személygépkocsik részére (180 férőhely): 6175 m2
Mélygarázs személygépkocsik részére (78 férőhely): 1891 m2
Felszín alatti busz parkoló-mélygarázs (42 férőhely): 6798 m2
Étterem, büfé 900 m2
Játszótér 1800 m2
Megvalósítandó összesen (felújítás + új építés) irányadó terület: 60406 m2
Sportági csarnokok esetében minden csarnokhoz, valamint az adott épületben közvetlenül kapcsolódik öltöző, iroda, szertár.

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_13803_2017_a199e.pdf