Mosatás a Pest Megyei Flór Ferenc Kórház részére

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: Mosatás a Pest Megyei Flór Ferenc Kórház részére
Határidő: 2018-09-24 11:00:00
Ajánlatkérő: Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi

Beszerzés tárgya:

Mosodai- és bértextília szolgáltatás megrendelése a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága által a Pest Megyei Flór Ferenc Kórház részére vállalkozási szerződés keretében
A szolgáltatás összetétele:
1) mosodai szolgáltatás, mely tartalmazza a szállítás (a gyűjtéshez 1100 db legalább 140x80 cm nagyságú zsákot), kirakodás, javítás, helységbérlet és szakember biztosításának díját, költségét. Ennek éves becsült mennyisége: 401.448 kg (napi becsült mennyiség 1556 kg), a szolgáltatás teljes időtartamára, 36 hónapra vonatkozóan: 1.204.344 kg
2) Bértextília szolgáltatás: Éves mennyiség: 3.376.250 db, amely a szolgáltatás teljes időtartamára, 36 hónapra vonatkozóan: 10.128.750 db. Egyéb információ a közbeszerzési dokumentumokban.
A számlázás a szerződés hatálya alatt ténylegesen megrendelt/átvett mosodai, illetve bértextíliák és mennyiségek alapján történik a nyertes által megajánlott egységárak alapján szállításonként. A megadott és a közbeszerzési dokumentumokban ismertetett mennyiségek tájékoztató jellegűek, a mennyiségeket Ajánlatkérő az ajánlatok összehasonlíthatósága érdekében adta meg.
Ajánlattevő köteles a telephelyen található, 75,6 m2 területű raktárakat kibérelni. Bérleti díja: 171.100 Ft/hó + 45.397 Ft/hó rezsiköltség.
Az ajánlatkérő a szerződés teljesítése érdekében nem teszi lehetővé gazdálkodó szervezet létrehozását (projekttársaság) sem a közös sem az egyéni nyertes ajánlattevők esetében.

 

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_14476_2018_e09a8.pdf