Zöldfelületek fenntartása és fejlesztése

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: Zöldfelületek fenntartása és fejlesztése
Határidő: 2018-09-25 10:00:00
Ajánlatkérő: Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat
Becsült érték: 9000000000
Eljárásrend: Közösségi

Beszerzés tárgya:

Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat tulajdonában álló zöldterületek, zöldfelületek fenntartási és fejlesztési, parkok, játszóterek építése, valamint közterületi köztisztasági feladatainak elvégzése, továbbá az ezekhez kapcsolódó járdák és úttestek fenntartása és fejlesztése:
- közterületi rekreációs célú területek: 1.070.265m2
- fasori zöldsáv: 320.000 m2
- gyepfelület: 650.000 m2
- játszóterek: 54 db
- labdapályák: 18 db
- fitnesz tér: 11 db
- szökőkút, csobogó, párakút: 20 db
- talajvíz kutak automata öntöző hálózattal: 15 db
- kandeláberre szerelt virágtartók: 950 db
- kutyafuttatók: 20 db
- utcai sorfa és parkfa: 34 389 db
- járdák: 511.000 m2
- úttestek: 985.000 m2
- közvilágítási kandeláber kihelyezése: 20 db/év
- burkolatépítés: 4000 m2/év
- vízvezeték kiépítése: 100 fm/év
- talajvízkút telepítés 1 db/év
- komplex közparki, játszótéri felújítás 80 000 m2/év
- járdafelület gépi tisztítása: 100.000 m2/év
- köz-, ill. zöldterületek, utcai sorfák és parkfák integrált térképkezelő szoftverrel történő felmérése és az adatok karbantartása.
Tételes feladatjegyzéket a dokumentáció melléklete tartalmazza.
A nyertes ajánlattevőként szerződő félnek vállalni kell, hogy megrendelés esetén a tételes feladatjegyzék szerinti munkákat a Bp. XIII. kerület teljes területén ellátja, a munkavégzés helyétől függetlenül.
Jelen eljárásban keretszerződés kerül megkötésre, a becsült értékként meghatározott keretösszeg erejéig. Ajánlatkérő nem vállal kötelezettséget a keretösszeg kimerítésére. Ha a szerződés hatálya alatt a szerződéses keretösszeg kimerül, a keretszerződés automatikusan megszűnik.
Ajánlatkérő továbbá fenntartja a jogot arra, hogy egyes beruházási és tervezési feladatokra külön közbeszerzési vagy a beszerzési értékhatár szerinti versenyeztetési eljárást folytat le.
A szerződés szerinti feladatok részét képezi a XIII. kerület közparki területeire és fasorai rendelkezésre álló térinformatikai kataszter vezetése (felmérés és adatrögzítés).
Az Ajánlatkérő előírja, hogy a nagy volumenű (önálló költségvetési címmel rendelkező) közterületi építési beruházások esetén a nyertes ajánlattevőként szerződő fél e-építési naplót köteles vezetni, az abban leírtakat felelős műszaki vezetővel ellenőriztetni.
Szakmai ajánlat részeként csatolni kell a lakossági panasz-kezelési rendszer bemutatását.
Telepítési munkák elvégzését követően – a teljeskörű fenntartás megrendelése esetén – a nyertes ajánlattevő köteles korlátlan és feltétel nélküli pótlási kötelezettséget vállalni.
Továbbá a telepített fák esetében az telepítést követő 1 évre jótállási kötelezettséget kell vállalni.
Az ajánlattévő kötbérezés terhe mellett kötelezettséget vállal arra, hogy a kerületi zöldterületeken lévő fasori és parki gyepfelületet (650.000 m2) a kaszálásra vonatkozó megrendelést követőn legfeljebb 15 munkanapon belül lekaszálja, a kaszálék elszállításáról gondoskodik.

 

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_14633_2018_f9022.pdf